Magazin > VIP
62 ogledov

Slovenka, ki jo obožuje tudi Seka

Urška Bačovnik v družbi modne oblikovalke Urške Drofenik (Foto: Gregor Katič/Med Žurnal24 main
Kreacije slovenske oblikovalke Urške Drofenik obožuje tudi srbska diva Seka Aleksić.

Seka Aleksić | Avtor: Facebook Facebook
Seka Aleksić (na fotografiji) je ena izmed tistih zvezdnic, ki prisegajo na obleke naše oblikovalke Urške Drofenik. Srbska diva pravi, da se v njih počuti izredno ženstveno, celo božansko.

"Spoznali sva se pred letom dni, na eni izmed prireditev, za katero sem oblekla voditeljico in nastopajoče. Ker je bila na prireditvi kot ambasadorka tudi Seka, sem ponudila, da bi oblekla tudi njo. Dejali so, da po vsej verjetnosti to ne mogoče, saj ima svojo stilistko, vendar je bila Seka po predstavitvi mojega dela naravnost navdušena. Od takrat me vedno pokliče, ko kaj rabi in ji obleke kar pošljemo. Je super stranka, niti malo muhasta in nikoli ne ne dela težav. Vse ji paše in stoji kot ulito, čeprav je nisem nikoli izmerila. Lahko bi rekla, da je kar sanjska stranka," s pohvalami ne skopari niti Urška.

Drofenikova nam je še izdala, katero izmed zvezdnic bi oblekla najraje na svetu … "Izbrala bi zvezdnico z manj popolno postavo, to bi bila Adele. Popolne postave je lahko oblačiti, saj jim vse paše, za močnejše postave pa se moraš bolj izkazati in so v modnem smislu večji izziv," še dodaja oblikovalka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.