Magazin > VIP
113 ogledov

Slovenska miss Zemlje je postala Anjeza Barbatovci

Anjeza Barbatovci
1/5
Anže Petkovšek
Lanskoletna miss Earth Slovenije Rebecca Kim Lekše je lepotno krono predala Anjezi Barbatovci.

V Vodnem mestu Atlantis so izbrali Miss Earth Slovenije 2012. Izmed trinajstih lepotic je laskavi naslov osvojila Anjeza Barbatovci, ki je titulo prevzela od lanskoletne miss Earth Slovenije Rebecce Kim Lekše. Takoj po razglasitvi je zmagovalka povedala: "Sem zelo vesela, s solzami v očeh, zmage nisem pričakovala." Prva spremljevalka je postala Anja Mihelič, naziv druge spremljevalke pa je pripadel Mateji Hrvatin, ki je postala še Miss Atlantisa. Miss spleta je Jinny Ribič, miss Nove Anjeza Barbatovci, miss TV Tea Cenčič ter miss osebnosti Jinny Ribič.

Na žirantskih stolčkih so letos sedeli lanskoletna miss Earth Slovenije Rebecca Kim Lekše, nekdanja Miss Slovenije Iris Mulej, direktor Atlantisa Miha Rakar in ultramaratonski kolesar Marko Baloh. Občinstvo so med prireditvijo, ki jo je vodila Jerneja P. Zhembrovskyy, zabavali Miran Rudan, Mateja Malnar, skupina Game Over, Bojan Jambrošić ter plesalci plesne šole Jay Dance Studio...

Namen svetovnega izbora Miss Earth je predvsem opozarjanje na zaščito narave, ekološke vrednote, varstvo okolja, zdravo življenje ter druge pereče aktualne probleme, povezane z našim planetom. Letos pa je slovenski izbor popestril tudi manjši škandal – iz tekmovanja so namreč izločili tekmovalko Evo Mandič, ki je ta teden v eni izmed tabloidnih revij domišljijo burila z žgečkljivimi fotografijami. "Gre za kar nekaj problematičnih fotografij, naše predstavnice pa morajo biti moralno neoporečnega značaja," je za zurnal24.si komentiral organizator, direktor modne agencije Queen Igor Šajn.

Komentarjev 5
  • ziga323 10:43 16.september 2012.

    CESTITAM ANJEZA vi pa s takimi komentarji samo dokazujete da ste zaostali kmeti ljubosumni ste ker v zivljenju neboste dosegli takih stvari, punca se je zelo trudil za zmago in si jo zasluzi in tega ji nemorte vzet

  • mijaliza 19:00 14.september 2012.

    no ja spet ne bomo nikamor prišli, njen tim bi pa predvsem opozorila na njeno leno desno oko, kar vsak poznavalec mode hitro opazi in to ni zaželjeno. ( leno ok= občutno manjše kot kot levo, pri katerem se je ...prikaži več potrebno pravilno smejat in s tem prekrit pomanjkljivost)

  • Ferdo15 08:42 14.september 2012.

    Spet šiptarka al makedonka, ja vs šmorn že prhaja z dol v to ubogo deželo !!