Magazin > VIP
6085 ogledov

Ta slovenska pevka na las podobna legendarni Janis Joplin

Regina osebni arhiv
Podobnost je ugotovila tudi pevkina prijateljica.

Prijateljica slovenske pevke Regine Kogoj je Regini omenila, da je bila v najstniških letih na las podobna svetovno znani pevki Janis Joplin. Pevka je ob tem na svojem profilu objavila naslednji zapis: "Moja prijateljica in prekmurska soseda Baba pravi, da sva si bili z Janice Joplin v mojih najstniskih letih in ko sem začenjala glasbeno kariero na las podobni. Sem našla stare fotke in obujam spomine."

Janis Joplin | Avtor: Youtube Youtube

Nas pa je zanimalo, ali je Regina z znano pevko delila tudi pevkino pregovorno uporniško plat. "Glede uporništva lahko rečem, da seveda nisem bila takšna upornica kot Janis Joplin, je pa moja glava vedno 'štrlela' malo ven. V najstniških letih sem bila malo samosvoja in recimo takrat, ko so vsi nosili črne copate, sem jaz nosila bele. V šoli sem bila sicer odličnjakinja, a moje vedenje ni bilo ravno vzorno. Nosila sem hlače na zvonc in za tisti čas značilne obleke. Takrat je bilo tudi aktualno vzeti bratovo srajco in jo obleči, zato sem si od bratov večkrat izposodila kakšno srajco. A bratje niso bili nad tem nič razburjeni, prej kar malo ponosni. Tista dekleta, ki niso imela brata, so si srajco izposodile od očeta," pravi.

Regina je tudi razkrila, da se je rada igrala s fanti, s pištolami in zato niti ni čudno, da se je kmalu navdušila tudi nad bratovim motorjem: "Brat je rad popravljal motorje in v nekem trenutku sem se usedla na motor in malo zapeljala. To je bila šele atrakcija. Mala Regina na enduro motorju (smeh)."

Komentarjev 1
  • Pierre 14:58 21.avgust 2022.

    Niti zdaleč ni podobna Joplinovi, da ne govorim o glasovnih zmožnostih in sposobnostih...