Magazin > VIP
25218 ogledov

Slovenska pevka šla skozi pekel: "Zdravstveno osebje me je obudilo nazaj v mrcvarjenje“

alenka pinterič Mediaspeed
"Ne jamram, ne obupujem, le dosti imam trpljenja!“

Za pevko Alenko Pinterič je izjemno težko leto. Številne zdravstvene težave so jo prikovale na posteljo, med drugim je zbolela za hudo obliko pljučnice. "Ne jamram, ne obupujem, le dosti imam trpljenja! Po decembrski hudi pljučnici s septičnim šokom mi ni bilo dano oditi! Požrtvovalno zdravstveno osebje me je obudilo nazaj v mrcvarjenje. Niti zahvalila se nisem, pač pa jih nadrla, kaj me niso pustili krepniti. Seveda, hvala vam, intenzivna MB UKC, a kaj, ko so po nekaj dneh izbruhnile vse bolezni, na čelu z neraziskano, izjemno agresivno revmo, podedovano po materi. Prejemam najboljša biološka zdravila, ki "ne primejo". Tistim, ki ste zdravi, naj bo tole znanstvena fantastika, privoščljivci-oblizujte se,“ pravi pevka, ki se je zelo veselila veselega decembra, a ji zaradi bolečin ni bilo dano, da bi uživala v za mnoge najlepšem času v letu.

Svojim sledilcem na Facebooku je zato za leto 2018 zaželela predvsem zdravja. Alenki želimo veliko moči in hitro okrevanje.

Komentarjev 3
  • Lovebites 15:15 11.januar 2018.

    Alenka,drzite se,vse dobro vam zelim in da boste cimprej zopet zdravi.Na zalost moramo eni prehoditi tudi boleco in grozno pot skozi bolnice,operacijske sobe in dolgoletno okrevanje.Potem komaj dojamemo,kaj je najpomembnejse v zivljenju.In premnogokrat je zdravje le prazna fraza v voscilih.In ...prikaži več potem se zavedamo....

  • Avatar mike1968
    mike1968 10:34 11.januar 2018.

    Alenka drži se! Zdravje je največja dobrina, ki pa se je, dokler ne zbolimo, ne zavedamo dovolj!

  • Avatar Leon
    Leon 10:29 11.januar 2018.

    Lenka ,ti si prava ŠTAJERSKA LADY ..........ne daj se !