Magazin > VIP
9646 ogledov

Slovenska pevka v veselem pričakovanju

Mediaspeed
Takšno ime bosta izbrala za prvorojenca.

Članica skupine Vesele Štajerke Marjana Hercog je ob koncu jeseni pričakuje svojega prvega otroka. Z možem Gregorjem, ki je prav tako glasbenik, sta se odločila, da ne želita izvedeti spola otroka.

In ime? "Ime še izbirava, saj imava še nekaj časa. Sva se pa odločila, da otroku ne bova dala imena, ki bi bilo preveč sodobno. Dala mu bova lepo slovensko ime,“ je za Žurnal24 povedala Marjana in dodala, da se med nosečnostjo sicer počuti dobro: "Nimam težav. Samo občasno mi zatečejo noge, sicer pa res ne."

Za naš medij je povedala tudi, da z Gregorjem že pridno urejata otroško sobico, ki bo, zato ker ne vesta spola otroka, zelo pisana. "Odločila sva se za marelično in turkizno barvo ter otroške nalepke."

Vesele štajerke so za Marjano že našle zamenjavo, a pevka pravi, da se bo, takoj ko se bo počutila bolje, vrnila na oder. "Ne bom čakala, da mine eno leto porodniške. Ko bom pripravljena, bom začela nastopati skupaj s puncami."

Paru čestitamo tudi iz našega uredništva!

Komentarjev 1
  • nergač 09:49 04.september 2017.

    ena ženska ugotovi, da je noseča in takoj na naslovnico žurnala...temu se pravi "vzajemna potrebnost" . Žurnal še hudiča objavi, razne kriminalce....itd, da bi le klikali.