Magazin > VIP
23 ogledov

Slovenska voditelja o smrti Katine medicinske sestre

Michael Christian in Mel Greig youtube.com
O potegavščini dveh radijskih voditeljev, ki se je spremenila v tragedijo, smo govorili z našima radijskima voditeljema Denisom Avdićem in Bastjanom Kepicem.

Trenutno ves svet pozna avstralska voditelja Michaela Christiana in Mel Greig, ki sta pred enim tednom za nos potegnila medicinsko sestro, ta pa si je nekaj dni zatem vzela življenje. Podobne potegavščine izvajata tudi Denis Avdić in Bastjan Kepic, ki imata o tragediji vsak svoje mnenje. "Zdi se mi nepravično, saj sta samo opravljala svoje delo, medtem ko medicinska sestra ni dobro opravila svojega, ker je prek telefona dala podatke," nam je svoje stališče razložil Avdić in dodal: "Našla sta način, kako neko temo predstaviti drugače kot vsi drugi, ki so samo povzemali tuje medije. Na telefon sta dobila nekoga, ki jima je o tem povedal nekaj več."

Bastjan pa meni, da bi morala poznati mejo: "To je ena velika tragedija, ki kaže na to, kaj vse si mediji lahko privoščijo in kam lahko to pripelje. Jaz sem si vedno začrtal neko mejo, kako daleč lahko grem. Zdrav humor zagovarjam, ampak da nekomu ogroziš delovno mesto ... Tega bi se morali tisti, ki to delajo, zavedati. Pri tako močni osebi bi se voditelja morala zavedati, kam ju to lahko pripelje."

Avdić se na koncu razkrije

Avdić nam je ob tem še povedal, da bi potegavščino Mel in Michaela lahko primerjal s svojo, ko je poklical nekdanjo hrvaško premierko Jadranko Kosor in na telefon dobil njeno tajnico. "V mojem primeru se je izteklo zelo v redu, saj sem se ustavil; ko sem prišel do Kosorjeve, sem ji takoj povedal, kdo sem." Priljubljeni voditelj je Kosorjevo poklical po tem, ko je prebral, da je Putin zelo vpliven priimek v Rusiji in da z njim lahko daleč prideš. "Zato smo hoteli pri nas preveriti, kam lahko prideš, če se pišeš Janša, in tako smo poklicali v kabinet Jadranke Kosor, telefonsko številko pa sem našel kar na Googlu. Tajnica je vzela mojo številko in Jadranka me je nato poklicala prek satelita iz avtomobila, ker je bila ravno v Budimpešti."

In čeprav se je Denisova potegavščina dobro končala, bo pri naslednjih dvakrat premislil, preden bo zavrtel številko. Z njim se strinja tudi Bastjan: "Gotovo bom dvakrat premislil, saj se je treba vprašati, kaj medij dandanes prinaša sabo. Mediji imajo svojo moč."

Komentarjev 10
  • NejaS 00:01 12.december 2012.

    Oglašaj se, ko boš srž svoje kulture, slovenski jezik, obvladal, kot se zagre. Meni Denis Avdić ni všeč, ampak nekoga zmerjati zato, ker je pripadnik nekega naroda ... preprosto ne sme postati del slovenske kulture. Ne dovolim! Sploh ne nekomu, ...prikaži več ki mu je slovenska kultura španska vas!

  • KOJAK 15:36 11.december 2012.

    Ahahaha in potem se oglasi čistokrvni slovencelj... ZIEG HEIL

  • kapibara 15:27 11.december 2012.

    Ma ta bosanski Ćefur, naj gre te svoje štose med obrazance špilat in upat , da si ga kdo ne privošči osebno ali pa preko žlehte..!pa kaj če je bil plcaj, to on osebno meče samo slabo luč na ...prikaži veča sedanje POLICAJE...!!