Magazin > VIP
56 ogledov

Slovenski David Morales?

DJ Teo Žurnal24 main
Znani slovenski DJ Teo je v četrtek praznoval svoj 40 rojstni dan in več kot 20 let svoje kariere v didžejstvu. V ta namen je priredil veliko zabavo, na kateri je glasbo vrtel zgoraj brez.

Zabavo DJ Tea sta popestrila Samuel Lucas in simpatična pevka Nina Pušlar, ki je odpela nekaj svojih največjih hitov in se pridružila Teu v posebnem house remixu. V plesnih ritmih se je preizkusil tudi Samuel Lucas, ki je večer nato nadaljeval v stilu akustike, na odru pa se mu je pridružil tudi Matic, kitarist skupine Billysi.

Simpatična voditeljica Kaly je DJ Tea prepričala, da je odvrgel majico in pokazal svojo tetovažo, ki jo ima na hrbtu. Teo je preostanek noči glasbo vrtel kar skoraj brez, kar redno počne svetovno znani DJ, David Morales.

Presenečenje večera pa je bilo, sta Nina in Samuel Teu zapela dve veliki uspešnici Davida Guette, Without You in When Love Takes Over.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.