Magazin > VIP
35 ogledov

Slovenski estradniki v Big Brotherju

(Foto: Pro Plus) Žurnal24 main
Oktobra na Pop Tv prihaja resničnosti šov Big Brother, ki bo tokrat v hiši gostil slovenske estradnike. Koga, pa ustvarjalci šova za zdaj še nočejo razkriti.

Vse niti kontroverznega šova bo v rokah spet držala Nina Osenar, ki je vodila že prvi dve sezoni Big Brotherja. Ekipa Pop Tv se je zanjo znova odločila predvsem zato, ker tudi sama čuti svet znanih in prepoznavnih.

 

"Opazovati, kako se bodo za stenami hiše znašli zvezdniki, z njimi deliti veselje, solze in dramo, bo zagotovo nepozabna dogodivščina," je povedala Nina Osenar.

 

Hiša že skoraj nared

Sicer pa so priprave na šov, ki na male ekrane prihaja čez dober mesec, že v polnem teku. Kreativni producent Igor Bratož pravi, da gre za tehnično izjemno zahteven projekt.

 

"Trenutno smo v najbolj intenzivnem delu priprav. V hiši potekajo gradbena dela, ki so letos tehnično še bolj zahtevna kot prejšnja leta. Končni rezultat bo zagotovo več kot zanimiv – povsem nov ambient, presenetili pa bomo tudi z nalogami in seveda s slavnimi stanovalci," je povedal Igor, ki obljublja nepozaben šov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.