Magazin > VIP
13914 ogledov

Slovenski glasbenik med snemanjem spota utrpel hude opekline!

urban vidmar Jana Birsa
Snemanje video spota za novo pesem bo slovenskemu pevcu zaradi neljubega dogodka ostalo še kako dobro v spominu.

Slovenski glasbenik Urban Vidmar se je z brenkanjem kitare in prepevanjem ene izmed svojih balad predstavil tudi že v oddaji Ljubezen po domače, kjer je nastopil kot gost nekdanjega sošolca, prijatelja in udeleženca tega šova Tomaža Bizjaka. Na snemanju spota za njegovo zadnjo pesem Pelji me domov, se je ravno med snemanjem zadnjih posnetkov zgodila nesreča.

"Snemanje je potekalo v Vipavski dolini od osme ure zjutraj do polnoči in na koncu smo bili vsi že kar malo utrujeni od celodnevnega dela. Ko smo snemali zadnje kadre, sem v dva soda natočil malo nafte ter nato prižgal, da smo imeli ogenj, ki smo jih potrebovali kot učinek. Kasneje sem se preveč približal plamenom, tega najprej niti nisem začutil, verjetno tudi zaradi samega navala adrenalina, ki ga imaš med snemanjem. Kar naenkrat je kitara postala tako vroča, da je nisem mogel več držati v rokah, mene pa so plameni opekli po obrazu in ušesih. Zdravnica mi je svetovala, naj prizadeta mesta namažem z ustreznim mazilom ter vse skupaj malo povijem. Dva dneva zaradi bolečin praktično nisem spal, kasneje pa se je stanje počasi stabiliziralo. No, zdaj sem že tudi za med ljudi, ker po sami nezgodi mi ni bilo ravno lagodno iti v javnost."

 

 

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 07:52 22.september 2022.

    Hudih opeklin si ne namažeš z neko kremico in greš domov, ampak ti jih oskrbi strokovno medicinsko osebje. Spet en napumpan naslov za kakšen klik več. Sicer pa za tega trubadurja še nikoli nisem slišal