Magazin > VIP
75132 ogledov

Slovenski igralec po predstavi izgubil zavest in pristal v bolnišnici

nik škrlec joonglaa
Nesreča se je zgodila tik pred predstavo.

Mladi slovenski dramski igralec in televizijski voditelj Nik Škrlec je na svojem Facebook profilu pred dnevi objavil, da ga je doletela nesreča, zaradi katere je kasneje končal v bolnišnici. Zapisal je: "Pred dvema dnevoma sem si zlomil vretence in dobil blažji pretres možganov. Vretence ni hujše zlomljeno, moji možgani so pa tako in tako permanentno pretreseni, tako da ni panike. Zdaj moram nekaj časa nameniti okrevanju, zato bo tudi turneja Zdrave pameti prestavljena v 2023. Kmalu objavimo nove termine, samo da se malo sestavim. Vstopnice lahko vrnete ali pa z njimi pridete na nove termine, bodo veljale. Takoj, ko bo znano kaj več, objavim. Hvala za vsa sporočila."

Zanimalo nas je, kaj točno se je zgodilo in Nik je za zurnal24.si prijazno pojasnil okoliščine nesreče. "Pred predstavo sem vadil dodatni akrobatski element, ki sem ga želel malce spremenjenega dodati v predstavo. Pri tem sem padel na hrbet, izgubil zavest in prišli so reševalci. Sprva nisem čutil bolečine in sem predstavo, ki je sledila, odigral, a po predstavi se je moje stanje hitro poslabšalo. Pomoč sem poiskal v UKC Ljubljana in tam so odkrili, da imam pretres možganov ter počeno vretence." Zdaj je Nik sicer že doma in pravi, da mora le malce bolj paziti ter se izogibati nenadnih in sunkovitih gibov.

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 08:58 30.november 2022.

    A je bil cepljen ? Ker tega je zdaj Ogromno po celem svetu zaradi strdkov od cepivskih strupov , ter miokarditisa, perikarditisa , poškodbe krvnih obtočil zaradi grafen-hidroksida inostalih škodljivih strupov ... !!! ! !!!