Magazin > VIP
44 ogledov

Slovenski mister blestel do konca

1/6
Žurnal24 main
Bojan Ilijanič, mister Slovenije za mistra universe 2011, je tudi na finalnem spektaklu Mister Universe Model 2011 v areni v Punta Cani v Dominikanski republiki blestel.

Čeprav si je uvrstitev med 15 finalistov že zagotovil z osvojeno lento Best Body (Najboljše telo), ga bonus točke niso zavedle. Suvereno se je predstavil v treh izhodih, nacionalnem kostumu, kopalkah in večerni toaleti, ter čakal na odločitev mednarodno obarvane komisije, ki jo je sestavljala tudi miss universe Paragvaja.

Tujci navijali za Slovenijo!

 

Bojan je najprej svoje oboževalce razveselil z uvrstitvijo med TOP 10. Nato sta voditelja večera razglasila peterico superfinalistov. Po štirih odprtih kuvertah je svetovna javnost čakala še na zadnje prosto mesto. Na zaslonu se je pojavila plapolajoča slovenska zastava in v dvorani je zadonelo. "Spomnim se le, da so izrekli ime naše države. Potem sem stopil naprej na polje, ki je bilo označeno. Tisti trenutek sem bil tako zmeden, da se podrobnosti resnično ne spomnim. Vedel sem le, da borbe še ni konec in da koncentracija ne sme popustiti," je dejal Bojan. "Sedel sem v prvi vrsti. Ko je prišel Bojanov trenutek, sem visoko dvignil slovensko zastavo in kričal do onemoglosti. Nato so se mi pridružili gostje iz drugih držav in me vprašali, ali imam še kakšno slovensko zastavo, da bi navijali za Bojana. Na srečo sem imel s seboj nekaj manjših zastavic in jih razdelil. Skupaj s tujci, ki sem jih prvič videl, smo ves čas v en glas navijali za Slovenijo. Bilo je nepopisno," je dodal Erik, slovenski nacionalni direktor.

 

Bojan se veseli naziva četrtega spremljevalca
Po treh urah napetega šova je sledila razglasitev. Slovenija je poleg lepotne lente Best Body osvojila še mesto četrtega spremljevalca. Gre za uspeh, ki je vreden zlata. V Dominikanski republiki praktično ni človeka, ki v teh dneh ne bi slišal za podalpsko Slovenijo. Bojan je s tem dokazal, da je resnično iz pravega testa, slovenska delegacija pa, da če se hoče, se lahko kljub majhnosti doseže vrhunski rezultat. Tretji spremljevalec je postal mister Bolivije, drugi spremljevalec mister Luksemburga, prvi spremljevalec pa mister Dominikanske republike. Zmaga je ostala na drugem koncu Atlantika. Naziv mister universe 2011 je namreč osvojil predstavnik Venezuele.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.