Magazin > VIP
40 ogledov

Slovenski mister med favoriti

Slovenski tekmovalec Marko Janko s predstavnikom Čila in Kolumbije. (Foto: Osebn
1/12
Žurnal24 main
Marko Janko, mister Slovenije za mistra International, trenutno predstavlja slovenske barve v Džakarti, kjer bo v soboto finalni izbor. Zaenkrat Marku kaže odlično, saj je eden izmed favoritov.

Svetovni lepotni izbor Mister International 2010 je v polnem teku. Slovenske barve letos zastopa Marko Janko, ki se je proti Daljnemu vzhodu odpravil brez večjih pričakovanj, a je kljub temu pristal med favoriti.

 

V zavihku Galerija si oglejte fotoutrinke s tekmovanja Mister International 2010.

Po uradnih snemanjih in fotografiranjih so se namreč že pojavile prve stavnice, kjer je po Petru Klincu, ki je lani osvojil zavidljivo osmo mesto, slovenski predstavnik spet med favoriti. Poleg Marka sodijo v ožji krog favoritov še predstavniki Belgije, Grčije in Čila.

 

Peklenski urnik

Marko je prve dni skupaj z ostalimi lepotci preživel v Džakarti, kjer so se zvrstila uradna snemanja, nato pa je poletel na sanjski Bali. "Urnik je peklenski. Vstajamo nekaj pred šesto zjutraj, v posteljo pa gremo šele ob enih ali dveh ponoči," je dejal Marko, ki se kljub utrujenosti počuti odlično. Fantje so ves čas varovani, vozijo se s kombiji z zatemnjenimi stekli, na prizorišča pa jih spremlja tamkajšnja policija.

 

V minulih dveh tednih so bili tekmovalci deležni številnih pomembnih sprejemov. Med drugim jih je gostil guverner mesta Džakarta Fauzi Bowo. Indonezijski veljak je spregovoril tudi z našim predstavnikom, Marko pa ga je presenetil z nacionalnim darilom, lectovim srcem.

V naslednjih dneh pa tekmovalce že čakajo predtekmovanja. Zaenkrat še neznana mednarodno obarvana žirija bo do sobote izbrala 15 finalistov, pred tem pa se bodo občinstvu predstavile vse sodelujoče države. V zaključnem delu bo nato sledil izbor petih superfinalistov in razglasitev mistra International 2010.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.