Magazin > VIP
67 ogledov

Slovenski mister pred veliko preizkušnjo

Mitja Nadižar Misterslovenia.com
Mister Slovenije 2014 Mitja Nadižar se je zadnjič pred odhodom na svetovni lepotni izbor Mister International 2014, ki bo 18. oktobra v Seulu, predstavil javnosti.

Mladi Primorec v Aziji še ni bil, prav tako še ni potoval z letalom: "Že samo potovanje proti Seulu bo prava avantura, saj bom prvič sedel na letalo. Celotna pot z vsemi postanki bo dolga več kot 24 ur, kar bo zame prava preizkušnja. Dogodivščine se že neizmerno veselim."

Slovensko darilo bo slika

"Želim si prebiti med finaliste top 15 držav na svetu, vendar se z rezultatom ne bom pretirano ukvarjal in se raje prepustil toku dogodkov," pravi Mitja, ki bo med prtljago pospravil poseben obesek za srečo, ki sta mu ga podarili sestri Sabina in Katja. V kovčku seveda ne sme manjkati obleka, s katero se bo na finalni prireditvi predstavil. Ta letos prihaja iz Butika Franko, ki bo premierno predstavljena na uradnih fotografijah organizatorja. V protokolu svetovnega izbora je tudi predaja nacionalnega darila. Dvajsetletni mladenič iz Lucije bo tamkajšnjim visokim predstavnikom podaril sliko s podobo trga 1. Maj v Piranu in s tem predstavil, od kod prihaja. Umetniško stvaritev je prispeval župan mestne občine Piran Peter Bossman.

Lanskoletni mister Matjaž Kumelj je svojemu nasledniku pred odhodom zaželel: "Želim mu, da bi bil sproščen in užival vsak sleherni trenutek. Ker vem, da je Mitja oboževalec napredne tehnologije, bo Seul pravo mesto zanj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.