Magazin > VIP
90 ogledov

Slovenski mistri uspešni v tujini

Jure Rugani
1/4
Ana Gregorič
Leto je naokoli in projekt Mister Slovenije je ponovno v zagonu. Medtem ko so nekateri okronani lepotci pobegnili na tuje, se prijave za novega že pridno zbirajo.

Preteklo leto je bilo za aktualnega mistra Slovenije Jureta Ruganija pestro in razburljivo. Fant je takoj po osvojitvi naziva odletel na Portugalsko, kjer je celo poletje poučeval srfanje. Ob vrnitvi so ga čakala številna fotografiranja in modne revije, s katerimi je pridobil dovolj izkušenj in postal eden izmed prepoznavnih obrazov na domači modni sceni. Sledilo je svetovno lepotno tekmovanje v Indoneziji, ki si ga bo zapomnil po natrpanem urniku in pomanjkanju spanca. Uvrstitev med najboljših 15 držav na svetu pa mu je vlilo novo energijo in že je stremel k novim projektom. Tako je ob koncu decembra organiziral dobrodelno zabavo Mister Christmas Party in zbranih 700 evrov namenil osebam s posebnimi potrebami. Novo leto je začel še razburljiveje. Le nekaj dni za najdaljšo nočjo se je prek matične agencije Mister Model Management odpravil v Istanbul, kjer bo dva meseca služil kruh kot profesionalni model. Že zdaj pa je podpisal pogodbo tudi z agencijo v Singapurju, kar pomeni, da se v Slovenijo ne bo vrnil vse do junija. Tako bo izbiranje njegovega naslednika spremljal od daleč. Imena vseh, željnih podobnih avantur, kot jih je doživel Jure, se tako že zbirajo v predalu organizatorja. Razpis in pogoji so objavljeni na uradni spletni strani projekta Mister Slovenije, čas za prijavo pa je do sredine februarja.

Nekdanji mister z mislimi v tujini

Poleg Jureta so dejavni tudi preostali fantje, ki so bili pred leti okronani z nazivom najlepšega Slovenca. Še najbolj vroč je Dolenjec Marko Šobot, ki bo v začetku februarja odletel proti Istanbulu. Fant se je po Milanu, Hongkongu in Tajvanu za nekaj časa vrnil v domovino, zdaj pa že hiti novim modnim dogodivščinam naproti. Vse kaže, da se po Turčiji ne bo vrnil domov in bo odletel še dlje. Šušlja se, da se prek matične agencije dogovarja z eno izmed modnih agencij v Šanghaju. Sicer pa bo zbiranje novega mistra spet razburljivo. Fantje bodo od februarja do konca maja deležni številnih avantur in preizkušenj, najboljši pa bodo nagrajeni z odskočno desko v modni svet in laskavimi nazivi, kot sta mister Slovenije in Cosmo mister.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.