Magazin > Film & Glasba & TV
261 ogledov

Slovenski pevec dobil vlogo ob zvezdniku filma Prekrokana noč

sandi kojić
1/3
Osebni arhiv
Slovenski pevec Sandi Kojić, znan pod vzdevkom Alexio, je dobil manjšo vlogo v hollywoodskem filmu.

sandi kojić | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Slovenskemu pevcu Sandiju Kojiću se je v Los Angelesu izpolnila velika želja. Ponudili so mu namreč vlogo v hollywoodskem filmu The Clapper, v katerem igrajo Ed Helms iz Prekrokane noči, Amanda Seyfried, Adam Levine in Tracy Morgan.

"Že od nekdaj sem si želel uspeti na filmskem področju, zato sem odpotoval v Los Angeles. Do vloge sem prišel čisto po naključju. Nisem hodil na avdicije, saj moraš imeti na avdicijah srečo, ampak sem vsak dan obiskoval premiere. Na predstavitvi filma Priklicano zlo 2 sem spoznal novinarja Michaela Capaldija, ki je znan po intervjujih z zvezdniki. Obljubil mi je, da mi bo naslednji dan predstavil agenta in res je bilo tako. Agent me je takoj predstavil producentom, ki so me videli v filmu in mi ponudili manjšo vlogo v komediji The Clapper," je Kojić povedal za Žurnal24.

Film je napisal Dito Montiel, ki ga tudi režira. Kojić igra mafijca, ki lovi glavna junaka. "Svoje kadre sem že posnel. Trajalo je približno eno uro. V prizoru lovim Eda Helmsa in Tracyja Morgana, ki jima zmanjka bencina in se zatečeta na šolski avtobus. Film sicer govori o tem, kako lahko v današnji družbi hitro prideš do slave s pomočjo resničnostnih šovov in kako ti lahko slava zaplete življenje.“

Kojić je še razkril, da bo za vlogo dobil približno 200 dolarjev, o Helmsu pa povedal, da je zelo sproščen in dober po srcu.

O Kojiću smo sicer nazadnje pisali med šovom Bar, saj se je pevec zapletel z Barovko Ivono, s katero pa sedaj ni več v stikih. Ker se je v šovu preveč intimno ukvarjala z Joelom, Sandi z njo ni videl prihodnosti.

Komentarjev 3
  • KOJAK 09:01 16.junij 2016.

    Sam stric Bedanc ti nisi porival neke kvazi zvezdnice :)...... Je pa res ta portal ratal navadno sranje, nonstop neke reklame, članka sploh ne moreš več normalno prebrat. O člankih pa sploh ne bom govoril. Včeraj ste dosegli višek ...prikaži več s člankom da nek toplovodar že eno leto ne seksa ker ima hemeroide...

  • mihatirs 08:25 16.junij 2016.

    Hahahahaha, umru sm k sm tole prebral...

  • Bozidar.Frelih 08:14 16.junij 2016.

    200$ ? Jest sem včeraj prodal za 374,64 eurov ustrojenih kož. Kam javim da boste napisali članek o meni? Vaš BedancP.S. S temi prispevki ste prav patetični. Zala Đurićeva je zaslužila za kosilo prejšnji teden?