Magazin > VIP
39370 ogledov

Slovenski pevki po žalostnem zapisu pošiljajo pozitivne misli

Anja Baš Anže Petkovšek
Anja Baš spregovorila o izgubi.

Pevka Anja Baš je februarja lani postala mamica sinu Vitu. Za 34-letnico je materinstvo poslanstvo, kar vedo vsi, ki sledijo njenemu blogu in profilu na Instagramu, kjer odpira teme, ki še zlasti zanimajo novopečene mamice in nosečnice.

Anja se pogovora o bolečih temah ne brani. Pred leti je o svojem boju z bulimijo napisala knjigo Lačna življenja, več o tem si lahko preberete TUKAJ, sedaj pa je razkrila, da je izgubila otroka. 

"Vse je OK ... vse bo OK. Si dovolim biti žalostna, občutiti tesnobo, izgubo. Ker ne glede na to, koliko na začetku je bilo - boli. Boli to, kar bi lahko bilo, pa ne bo. Boli, da se moraš z danes na jutri nehati veseliti. Boli, ker … zakaj ravno jaz? Po drugi strani pa sem hvaležna. Ker je očitno že bolje, da je tako. Sicer ne vem, zakaj, ampak zaupam, da življenje ve. Pa hvaležna sem za Vitkota in Mitjo. Ker sta tu in zdaj. Da ne omenjam vaše neizmerne podpore, ki mi pomeni več, kot lahko ubesedim. Zavedanje, da nisem sama, premaga tudi razbijanje srca v grlu, tesnobo, črne misli … in to je tisto, zaradi česar vem, da bo vse OK.“

Pod njeno objavo se je oglasilo več mamic, ki dobro vedo, kako se Anja počuti. "Z leti postane lažje. Pozabiš seveda ne. Ostane pa hvaležnost za skupni čas,“ se je glasil komentar sledilke, neka druga mamica pa je vesela, da je Anja odprla to temo: "Marsikatere te razumemo, ogromno nas je, pa se o tem žal ne govori … vse se zgodi z razlogom( moje mnenje)... ne glede na to, pa je hudo, postane pa lažje, misel pa ostane... vse dobro, boš zmogla.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.