Magazin > VIP
124 ogledov

Slovenski top model je Maja!

Maja Fučak Žurnal24 main
Resničnostni šov Slovenski top model se je končal z zmago Maje Fučak, ki si je prislužila pogodbo z mednarodno agencijo Alen Kobilica Models.

Maja Fučak je zmagovalka prvega resničnostnega šova Slovenski top model. V finalu je premagala Tino Grebenšek. Žirija je pri Tini pogrešala pravo željo po zmagi, čeprav so se vsi žiranti sicer strinjali, da sta bili obe odlični, enakovredno močni punci in sta obe zmagovalki. Vendar je zmagala lahko le ena.

Za Tino so sicer povedali, da je med vsemi pokazala največji napredek, medtem ko je bila Maja ves čas dobra. Modna urednica revije Elle Petra Windschnurer je tudi opozorila na Majino sposobnost, da lahko opravlja različna dela in da je "Maja je lahko videti tako zelo mlado kot zelo staro, Tina pa ne more biti videti mlado."

Maja Fu%C4%8Dak in Tina Greben%C5%A1ek | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Šestnajstletna Maja, ki je premagala trinajst deklet, si je z zmago prislužila kup nagrad: pogodbo z mednarodno agencijo Alen Kobilica Models, krasila bo naslovnico revije Elle, prejela ključe avtomobila znamke Seat Ibiza in dve leti uporabljala Orto Muziq paket z najnovejšimi Si.mobil modnimi telefoni. Poleg tega pa bo postala tudi Maybelline New York obraz Slovenije za leto 2010/2011 ter lastnica seta kovčkov Samsonite.

"Zelo sem vesela zmage. Do zadnjega trenutka je nisem pričakovala," je za žurnal24 povedala Maja.

Tina nad drugim mestom ni bila razočarana, saj je zelo ponosna nase, da je sploh prišla tako daleč. "Z Majo sva si predstavljali veliko konkurenco, hkrati pa sva si bili zelo blizu. Mislim, da je žirija imela res težko delo," je za Žurnal24 povedala drugouvrščena.

Jutri zjutraj na naši spletni strani preberite intervju z zmagovalko Majo in drugouvrščeno Tino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.