Magazin > VIP
4697 ogledov

Slovenski trener videti "kot glavni igralec iz serije Opravljivka"

robert hrgota RTVS
Te očarljive oči …

Po tem, ko je v Planici počilo med smučarskim skakalcem Timijem Zajcem in trenerjem Gorazdom Bertocljem, je novi glavni trener slovenske reprezentance v smučarskih skokih postal Bertocljev pomočnik Robert Hrgota, ki je s svojo nadvse simpatično zunanjostjo in predirljivi očmi že pred leti, ko je bil še aktiven skakalec, na Twitterju vzbudil zanimanje nežnejšega spola. Nekdo ga je takrat primerjal z glavnim igralcem iz serije Opravljivka. Verjetno je mladenka imela v mislih čednega Penna Badgleyja, ki ima prav tako zelo opazne obrvi in oči.

robert hrgota | Avtor: sloski.si sloski.si

Planica poleti SP 2010 petek Robert Hrgota | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Hrgota je star šele 32 let, kar pomeni, da je le štiri leta starejši od Petra Prevca. "Avtoriteto se vzpostavi z dejanji, ne sme se jo vsiljevati. Mislim, da bom z delom, zagonom in karizmo pridobil spoštovanje in fantom postal neke vrste vzor. Fantje so mladi, Peter je najstarejši, a mislim, da jih lahko vodim, da avtoriteta ne bo problem," je na novinarski konferenci po tem, ko je zavzel novo pozicijo, dejal Štajerec, ki je bil član smučarskega kluba Velenje, po končani karieri, od leta 2014 do 2018, pa je delal kot trener v kranjskem Triglavu, piše STA.

Svojo kariero kot smučarski skakalec je moral po poškodbi kolena žal končati pred šestimi leti.

Objavil/a Slovenia Ski Jumping B-team dne Petek, 15. junij 2012

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.