Magazin > VIP
5791 ogledov

Slovo: Bitko s koronavirusom izgubil Miša Aleksić

riblja čorba
Basist skupine Riblja čorba, Miša Aleksić, je umrl v 68. letu starosti.

Pretekli teden je hčerka basista skupine Riblja čorba, Miše Aleksića, sporočila, da je njen oče po okužbi s covid-19 pristal na respiratorju. V bolnišnici je tudi njegova žena.

Včeraj pa je Miša bitko za življenje izgubil, je sporočil pevec skupine Bora Đorđević. "Zjutraj je umrl moj brat, Miša. Do zadnjega diha se je boril kot lev. 42 let smo skupaj igrali in ne morem verjeti, da ga ni več. 42 let se niti enkrat nisva grdo pogledala, kaj šele sprla. Ne morem si predstavljati koncerta brez njega. Dogovorila sva se, da bova umrla na odru, a je pohitel. Hvala ti za vse, moj brat,“ je zapisal Bora.

Aleksić je najprej okreval doma, ko pa je zbolel za pljučnico, je moral v bolnišnico. Takrat je dal izjavo za medije. "Začel sem s terapijo. Res upam, da bom lahko po desetih, petnajstih dneh šel domov,“ je takrat povedal. 

Na žalost svojega doma ni več videl ...


 

Komentarjev 1
  • Avatar Sarah_Hernandez
    Sarah_Hernandez 20:12 30.november 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim velik0 denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček za 28536 €, t0 spletno delo je preprosto in en0stavn0, ni mu treba iti v pisarno. ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com