Magazin > VIP
106 ogledov

Slovo od prleške legende in mentorja Kmetije: Nov začetek

milan belec Žurnal24 main
Nekdanji tekmovalci šova Kmetija: Nov začetek in tudi drugi se na družbenih omrežjih poslavljajo od Milana Belca, ki je včeraj umrl.

Milan Belec, ki naj bi imel težave s srcem, je dočakal 63. let.

Med tistimi, ki so Milana dobro poznali, je tudi Karolina Črešnar, s katero sta kot mentorja sodelovala pri šovu Kmetija: Nov začetek: "Dragi Milan! V zadnjih dveh letih so se najine poti velikokrat prekrižale, skupaj sva preživela kar nekaj ur pred kamero. V veselje in čast mi je bilo delati s tabo. Zadaj za kamerami pa smo razvili posebno prijateljstvo za katero ti obljubim, da ne bo nikoli pozabljeno. Ponosna sem tudi, da imava z možem potni list republike Prlekije. Obljubim da ga bova nosila s ponosom...Počivaj v miru... Domačim pa izrekam iskreno sožalje v imenu naše družine.“

"Odšel je Milan Belec (mentor), ki sem ga spoznal na svoji življenjski poti, bil je človek, ki je imel v mojem srcu posebno mesto, saj v težkih pogojih, ki smo jih preživljali, smo se vedno razveselili tebe, mentor, saj so tvoj glas, nasmeh, tvoji nasveti pripomogli na sami kmetiji in tudi v nadaljnjem življenju! V veliko čast mi je da sem te spoznal, dostikrat segel v roko! Spomin nate bo ostal večno! Sožalje vsem bližnjim,“ se je od simpatičnega Milana poslovil tekmovalec prve sezone šova Kmetija: Nov začetek Leon.

"G. Milan Belec, mentor Milan kot si ga bova zapomnila za celo življenje. Človek, ki je s svojo predanostjo in ljubeznijo do svoje družine in svojega rojstnega kraja za seboj pustil bogato zapuščino. Človek, ki je verjel, da je vse mogoče, če se za to potrudiš. Hvala vam za vaše nasvete, sočutnost in predvsem vašo srčnost, ki smo je bili deležni na Kmetiji: Nov začetek. Nikoli vas ne bova pozabila, počivajte v miru. Faki in Maruša," sta na Facebooku zapisala Faki in Maruša, Barbara I. pa je napisala: "Počivaj v miru.. dragi Mentor... in hvala za vse.. znanje, dobroto, pozitivo .. komaj verjamem, da je to res...."

"Nimam besed... Pred nekaj urami se je nenadoma ustavilo dobrodušno srce našega dragega mentorja iz Kmetije: Nov začetek. Gospod Milan Belec je med nas razdelil vse kar je bilo namenjeno - nasmeh, ki ostane... prijaznost... topel stisk roke, ki se zapiše v srce, ... iskrice v očeh... in ljubezen do prelepe Prlekije. Zelo lepo vas je bilo spoznati, Milan! Mnogi vas bomo zelo pogrešali! Iskreno sožalje vsem domačim in prijateljem!" je bila šokirana Saša Lendero, voditeljica Kmetije.

Za žalostno vest je izvedela tudi Jasna Kuljaj, voditeljica oddaje Brez cenzure, ki je na Facebooku zapisala, da je ostala brez besed, Niko Žižek pa je napisal, da ne more verjeti, kaj se je zgodilo.

"Owww ne . Novica me je šokirala. Mirno naj mu bo spanje, človek z velikim srcem nikoli ni pozabljen. Spominjali se ga bomo z nasmehom taksnega kot je tudi sam imel,“ se bo mentorja vedno spominjala Ema Čerin, Miha Kavčič pa je napisal: "Nisva preživela veliko skupnih trenutkov, pa vendar vem, da je bil človek z velikim srcem. Sožalje vsem svojcem.“ Oglasila se je tudi nekdanja tekmovalka Elizabet: "Res, ta novica pa me je vrgla na rit, saj sva še danes govorila. Odšel je res izjemen človek ,ki je tudi naredil veliko za prepoznavnost svojih krajev. Miran počivaj v miru,saj verjame, da te bo v kašen angel varuh spremljal na tisti drugi poti. Sožalje vsem najbližjim.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.