Magazin > VIP
7 ogledov

Slovo od Jetta

Jett in John Travolta
1/8
Žurnal24 main
John Travolta in Kelly Preston sta se na Floridi poslovila od svojega 16-letnega sina Jetta, ki je 2. januarja umrl na Bahamih.

Pogrebna slovesnost se je odvila na posestvu v Ocali na Floridi, kjer so John, Kelly, Jett in Ella živeli nekaj mesecev na leto. Pred posestvom so se zbrali številni sosedje, ki so se prišli poklonit mlademu Jettu. "Mislim, da je pomembno, da sem danes tukaj, saj si lahko predstavljam, kaj družina preživlja, kajti njihov sin je bil le tri leta starejši od mene," je dejal 13-letni Bobby Weiand.

Ves dan so na posestvo vozili cvetje in sožalna sporočila. Pred domom Travoltovih so ljudje puščali rože, slike in prižigali svečke.

Tom ostal brez besed
O smrti mladega Jetta je prvič po tragediji spregovoril tudi družinski prijatelj Tom Cruise. "Spomnim se dne, ko se je Jett rodil," je v oddaji The View povedal Cruise. "Videl sem ga, ko je bil star le nekaj mesecev. John ga je preprosto oboževal, oba svoja otroka in Kelly." "Strašno je. Imate moškega, ljubeča starša, čudovite ljudi in ..." je brez besed ostal Cruise.


Someščani so pred domom družine Travolta odlagali cvetje in sožalna sporočila. © AP

 
Cruise se je odzval tudi na ugibanja o tem, da zakonca Travolta nista poiskala zdravniške pomoči za Jetta, ki je večkrat imel napade. Cruise, ki je tudi scientolog, je dejal, da njihova religija ne odsvetuje zdravniške pomoči. "To preprosto ni res. Pravijo nam: 'Pojdite na pregled, naj vam predpišejo zdravila, pozdravite svoje fizične bolezni'," dodaja Cruise.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.