Magazin > VIP
49 ogledov

Slutila, da se morda ne bo več zbudila?

joan rivers Profimedias
Joan Rivers že od nedelje prebujajo iz umetne kome.

Prebujanje naj bi se končalo tekom dneva, tako da bi bilo lahko že danes znano, ali je 81-letna komedijantka utrpela poškodbe možganov. "Obstaja bojazen, da je poškodovan del možganov, ki nadzira motorične sposobnosti, kar pomeni, da obstaja možnost, da bo prikovana na voziček ali vegetirala,“ je izdal vir.

Joanina družina naj bi razmišljala o tožbi proti kliniki, ki je izvajali endoskopski poseg, med katerim je zvezdnica nehala dihati in so jo morali odpeljali v bolnišnico. "Šokirani so in jezni, zato iščejo nekoga, ki ga lahko za katastrofo okrivijo. Še en večer prej je nastopila, sedaj jo umetno vzdržujejo pri življenju. Posega na 81-letnici ne bi smeli opraviti ambulantno. Gre za zelo slabo odločitev,“ je še povedal vir.

Šalila se je o svoji smrti

Joan je večer pred posegom stala na odru in se med drugim pošalila tudi na račun svoje smrti. "Težko je. Postajam zelo stara. Sedaj imam 81 let, zato lahko umrem vsak hip. Puff in ni me več,“ je povedala in dodala, da bi bila njena smrt na odru za občinstvo nekaj zares posebnega. "Se zavedate, da bi se tega spominjali celo življenje? Bili ste tam. 'Tam sem bil, ko je prestopila na drugo stran',“ se je pošalila Riversova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.