Magazin > VIP
118 ogledov

Smolakovi v velikem pričakovanju

Erika Mubi Damijan Smolak Milan Tomažin
Ljubezen, ki se je med Eriko in Damjanom zanetila v šovu Ljubezen na seniku, še vedno gori. Družinica je v pričakovanju nečesa, kar jih bo razveselilo.

Erika in Damjan Smolak se skupaj z leto in pol staro hčerko Klaro že nestrpno veselita novosti, ki bo v njihovo življenje vnesla še več smeha in veselja. Par se je nameraval podati v gradnjo nove hiše, a sta se odločila začeti bolj postopoma in si v hiši njegovih staršev v zgornjem nadstropju urediti svoje stanovanje.

Prvi je prišel na vrsto prostor, ki se ga vsi trije najbolj veselijo. Kuhinja. Dela so že v teku in če se bo vse izteklo po načrth, bo prvič iz nje zadišalo še pred koncem tega leta. "To bo moja prva kuhinja, samo zase oziroma za nas tri, in komaj čakam, da jo dobimo. Jaz že nekaj tednov veselo zbiram recepte in delam menije, kaj vse bomo kuhali in pekli," je za Novo povedala Erika. 

Nove pridobitve se veseli tudi Klara, s katero bosta z Eriko lahko kmalu skupaj pekli piškote. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.