Magazin > VIP
35165 ogledov

Smrt Anne Heche: Obdukcija potrdila, da je trpela

anne heche Profimedia
Za nesrečo niso bile krive droge.

Igralka Anne Heche se je 5. avgusta ob 10:56 z avtomobilom pri veliki hitrosti zaletela v hišo. Njeno vozilo je zagorelo. Čeprav so gasilci na kraj nesreče prispeli pet minut pozneje, je igralka v gorečem vozilu sedela 45 minut, saj sta reševalcem delo oteževala gost dim in močan ogenj. 

Sedaj so objavili izsledke obdukcije. Zvezdnica je na 12 odstotkih telesa utrpela opekline druge stopnje, 40 odstotkov njenega telesa pa je bilo prekritih z opeklinami prve stopnje. V njenih nosnicah in ustih so našli saje. Mrliški oglednik je ugotovil, da so bile zanjo usodne "poškodbe zaradi vdihavanja dima in visokih temperatur" ter zlom prsnice, zaradi česar je bilo "verjetno dihanje, ko je bila v avtu, boleče".

Obdukcija pa je ovrgla prejšnja poročila, ki so trdila, da je bila Heche v času nesreče pod vplivom drog. V njenem urinu so sicer našli sledi kokaina, marihuane in fentanila. Pri tem so poudarili, da je fentanil dobila v bolnišnici. 

Umrla je šest dni po nesreči.

Komentarjev 4
  • Avatar pantani
    pantani 07:34 07.december 2022.

    "Obdukcija pa je ovrgla prejšnja poročila, ki so trdila, da je bila Heche v času nesreče pod vplivom drog. V njenem urinu so sicer našli sledi kokaina, marihuane in fentanila." Mislim,sami sebi v skledo pljuvate, a kokain in marihuana pa ...prikaži več nista mamili?!!! Poden novinarstva!!!