Magazin > VIP
47377 ogledov

Smrt hrvaške legende: Odvetnica družine o trditvah glasbenikovega prijatelja ne ve nič

rajko dujmić Facebook
Včeraj je umrl nekdanji vodja skupine Novi Fosili.

Po hudi prometni nesreči, ki se je pripetila preteklo sredo, je včeraj umrl legendarni hrvaški glasbenik, nekdanji vodja skupine Novi fosili in skladatelj, Rajko Dujmić.

Zaradi neprilagojene hitrosti je njegovo vozilo v ovinku odneslo s ceste, Dujmića pa je pri tem vrglo iz avta. Zaradi hudih poškodb glave so ga zdravniki dali v umetno komo, iz katere se ni več prebudil. 

Njegov prijatelj, skladatelj Nenad Ninčević, je za Index povedal, da bo družina Rajkove organe darovala. "Družina se je odločila za humanitarno gesto, ki bi jo Rajko podprl. On ne more umreti. Živel bo v svojih pesmih, sedaj pa še v drugih ljudeh. Lahko smo prepričani, da bo za vedno ostal z nami. Samo poslušajte, kako je odpel Mileno. Te pesmi nekdo brez duše ne more zapeti,“ je povedal.

Sandra Hančić, odvetnica družine, pa je za Slobodno Dalmacijo povedala, da o teh načrtih ne ve nič. "Dvomim, da so o tem razmišljali, saj jih je njegova smrt presenetila. Soproga Snježana in Rajkov sin iz prvega zakona, Tin, sta v velikem šoku. Izrekla sem jima sožalje, zahvalila sta se. Snježana mi je samo odgovorila, da v tem trenutku ne more z nikomer govoriti,“ je povedala in razkrila, kaj ji je Rajko rekel v zadnjem pogovoru: "Zadnjič sva se slišala v nedeljo, tri dni pred nesrečo, ko sem mu povedala, da grem na morje in da me deset dni ne bo. V šali sem mu rekla: 'Rajko, pazite nase, saj me ne bo tukaj.' Odgovoril je: 'Ne, vi pazite nase, previdno vozite saj sta mi vaše zdravje in življenje zelo pomembna.'“

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 


Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 1
  • Avatar Perriolla
    Perriolla 01:47 06.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun