Magazin > VIP
9 ogledov

Smrt igralke: Brat priznal, da jo je obglavil

Gemma McCluskie Wikipedija
Brat Gemme McCluskie, katere obglavljeno truplo so našli v rečnem kanalu, je priznal, da je bil on tisti, ki je ubil svojo sestro.

Truplo Gemme McCluskie, ki je leta 2001 zaslovela z britansko telenovelo EastEnders, so v rečnem kanalu našli marca letos. Njeno truplo je bilo obglavljeno, manjkale pa so tudi okončine. Gemma je izginila teden prej, po odprtju neke bolnišnice, nato pa so jo iskali tako njeni prijatelji kot njen brat Tony, ki je zdaj obtožen uboja. Tony je zdaj namreč priznal, da je kriv, svoje dejanje pa je pojasnil kot "izgubo nadzora".

Gemmino glavo so našli šele septembra, zato tožilstvo še vedno čaka na natančnejšo analizo in poročilo mrliških oglednikov, ki bo pokazalo, kako je 29-letna igralka pravzaprav umrla. Njen 35-letni brat Tony bo moral spet na sodišče 14. januarja, ob tem pa je sodnik Gerald Gordon povedal, da sojenja ne smejo več prelagati, saj si "družina zasluži zaključek".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.