Magazin > VIP
335 ogledov

Smrt Matjaža Kitaka presenetila

Matjaž Kitak (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Umrl je radijski voditelj, novinar in nekdanji glasbeni menedžer Matjaž Kitak. Njegovo smrt sta komentirali tudi njegovi prijateljici, Sabina Remar in Tina Gaber.
Tako poln življenja, poguma, radosti ... Zakaj??? Pogrešala bom tvoje pogovore!!! Počivaj v miru, prijatelj!!!
Sabina Mali

Matjaž Kitak, nekdanji uspešni glasbeni menedžer, radijski voditelj in novinar, je včeraj zvečer umrl.

Na njegovo smrt so se odzvali tudi nekateri znani Slovenci. Sabina Remar je za Žurnal24 o preminulem Matjažu povedala: "Bil je moj najboljši prijatelj in daleč najboljši človek, kar sem jih kdaj v življenju srečala! Vedno bo z mano v mojem srcu."

O Matjažu je spregovorila tudi Tina Gaber: "Včeraj, ko sem slišala novico, nisem mogla verjeti. Še v soboto smo bili zunaj. Bil je izredno nasmejan, videti je bilo, da mu gre dobro. Kot kaže, je želel, da si ga zapomnim nasmejanega in takega si ga tudi bom." Pravi, da je bil dober človek, ki se je rad pogovarjal. "Večkrat je omenil, da bi najraje obupal. Priznam, da mu res ni bilo lahko v življenju. Bil je prezahteven do sebe. Škoda. Menim pa, da je bila zanj usodna nesrečna ljubezen."

Na svojem profilu na Facebooku se je nazadnje oglasil v nedeljo, ko je objavil videospot pesmi R. Kellyja in Céline Dion I Am Your Angel. Tina pravi, da jo bo vedno spominjala nanj. "Pravi, da bo naš angelček."

Policija je potrdila, da so bili 6. decembra okoli 17.30 obveščeni o samomoru, ki ga je storil 35-letni moški v stanovanju na Poljedelski ulici v Ljubljani. Opravili so ogled kraja dogodka, pri tem pa niso ugotovili, da bi smrt nastopila kot posledica kaznivega dejanja.

Kitak je nekaj časa vodil radijsko oddajo in spletno stran Razkrito. V zadnjem času pa se je preizkusil tudi v svetu filma in na gledaliških deskah.

Na njegovem profilu je vedno več objav znanih Slovencev, ki jih je novica pretresla. Med drugim so se oglasili Chorchyp, Tina Gaber, Rusko, Maja Malnar, Nina Maurovič Blatnik in Sabina Mali.

Iz pietete do umrlega smo izklopili komentarje.