Magazin > VIP
14387 ogledov

Smrt v slavni družini: Hvaležna za zadnjo fotografijo s 27-letno sestro

Katherine Williams-Dunning Instagram
Ameriški country pevec Hank Williams Jr. je izgubil hčerko.

Katherine Williams-Dunning, 27-letna mamica petletnega dečka in dveletne deklice, je umrla v avtomobilski nesreči v Tennesseeju. Na avtocesti je trčila ob oviro, nakar se je njeno vozilo večkrat prevrnilo. Katie nesreče ni preživela, njenega moža Tylerja pa so poškodovanega prepeljali v bolnišnico.

27-letnica je bila Williamsova najmlajša hčerka. Poleg nje ima z ženo Mary še 23-letnega sina Sama, v prejšnjem zakonu pa so se mu rodili trije otroci, hčerki Hilary in Holly ter sin Hank.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katherine Williams-Dunning (@ktw10) on

Holly, ki je šla po očetovih stopinjah, je na Instagramu objavila ganljiv zapis, s katerim se je poslovila od sestre. "Nimam besed. V petek sem družino pregovorila v skupinsko fotografiranje. Nisem vedela, da bo to naša zadnja fotografija (zgoraj, op. avt.) s Katie,“ je zapisala in dodala, da se je morala družina že v četrtek posloviti od sorodnice, sedaj pa jih čaka še en pogreb.

"Vse, kar potrebujemo, so molitve. Moj oče. Moj bratec. Katiejin mož (buden je in odziven, kako hude so poškodbe, še ne vemo). Moja nečakinja, moj nečak. Njena mama. Družina Dunning. Vsi. Veliko molitev. Jezus je blizu. Hvala,“ je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.