Magazin > VIP
3 ogledov

Smrt zaradi nezakonito predpisanih zdravil

Ali so zdravniki zaradi nezakonitega predpisovanja zdravil odgovorni za Heathovo Žurnal24 main
Ameriška zdravnika naj bi Ledgerju ilegalno izdala zdravila, zaradi katerih je igralec pred kratkim preminil v svojem stanovanju v New Yorku.

Ameriška zdravnika iz Kalifornije in Teksasa, ki sta 28-letnega igralca iz Avstralije oskrbovala z zdravili, sta pod drobnogledom preiskave pristojnih strokovnjakov za zdravila.

Ali sta pred kratkim preminulemu junaku Gore Brokeback Heathu Ledgerju ameriška zdravnika predpisovala zdravila v skladu z zakonom, Ledgerjevi odvetniki še vedno ne vedo. Pojavlja se namreč sum, da so bili recepti za izdajo zdravil za zdravljenje nespečnosti in živčnih motenj napisani in izdani nezakonito.

Poleg oxycodona in hydrocodona, ki blažita bolečine, je avtopsija v Heathovem telesu pokazala prisotnost diazepama in temazepama, oba zdravita tesnobnost in nespečnost, ter alprazolama in doxylamina, ki pripomoreta k boljšemu spancu.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.