Magazin > VIP
2027 ogledov

Snemanje seksa je bilo zabavno

Katarina med spornim prizorom seksa v hrvaški seriji  (Foto: youtube)
1/2
Žurnal24 main
Katarina Čas je s svojim soigralcem v hrvaški seriji Pod sretnom zvijezdom posnela prizor seksa, pri čemer se je zelo zabavala.

Slovenska igralka Katarina Čas je s soigralcem Petrom Ćiritovićem v hrvaški seriji Pod sretnom zvijezdom, v kateri trenutno nastopa, posnela prizor seksa, ki je dvignil precej prahu. Pojavili so se tudi komentarji na neprimerno uro za prikazovanje takšnih prizorov, saj se limonada predvaja ob šestih popoldne. To se igralki zdi smešno. "Traja tri sekunde in oblečena sem, nič se ne vidi. Vse skupaj je narejeno zelo nedolžno. Videla sem že veliko več divjih scen v filmih in nadaljevankah," še dodaja. Sploh pa glede na to, kaj vse se v današnjem času prikazuje na televiziji, poudarja.

Sprva se je snemanja tega prizora sicer branila, saj se ji ni zdelo primerno za ta format oddaje, vendar so jo pozneje prepričali. "Sem jim povedala, da ne mislim biti gola, pa so rekli, da bom oblečena, da bo vse skupaj zelo kratko. Poleg tega je bil moj soigralec super, zabaven in sproščen. Vse skupaj je bilo posneto dokaj hitro, zelo smo se nasmejali in bilo je prav zabavno."

Katarina v seriji, ki so jo pred kratkim začeli prenašati na hrvaški Novi TV, igra negativko Eno Kolar, ki ima hkrati dva moška in ju izkorišča. "Ampak se kasneje v nadaljevanki izkaže, da imam tudi jaz motiv, da se tako vedem do teh moških. Tudi Ena ima svojo nežno in občutljivo plat," pojasnjuje slovenska lepotica.

Katarina nam je sicer zaupala, da je bila ob začetku snemanja nadaljevanke malce nervozna. Snemanje je namreč precej naporno, saj se posname veliko prizorov v enem dnevu, in to od šestih zjutraj do sedmih zvečer. Malce je bila živčna tudi zaradi hrvaškega jezika, "ampak zdaj sem že skoraj dva meseca tam, tako da sem že precej izpopolnila svojo hrvaščino in mi je veliko lažje. Poleg tega sem zelo zadovoljna z ekipo in soigralci."

Do zdaj so posneli okrog 60 oddaj, pogodbo pa so podpisali za prvih 75 delov. Za naprej se bodo še dogovarjali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.