Magazin > VIP
38 ogledov

So Burtu Reynoldsu šteti dnevi?

Burt Reynolds
1/3
FameFlynet
Prijatelji igralca Burta Reynoldsa so resno zaskrbljeni zaradi igralčevega zdravja. Bojijo se, da so mu šteti dnevi.

Težavam Burta Reynoldsa ni videti konca. Poleg tega, da je skoraj popolnoma bankrotiral, ga zavračata še njegov posvojeni sin Quinton in ljubezen njegovega življenja, Pam Seals. Nagaja mu tudi zdravje, saj je po besedah prijateljev psihična in čustvena razvalina. "V zadnjih nekaj letih je bil večkrat na zdravljenju odvisnosti od mamil in alkohola, prestal je kar nekaj operacij srca in hrbta. Trpi hude bolečine – tako fizične, kot psihične. Ne ubogajo ga niti noge, saj se večkrat kar zgrudi," je za ameriški The Enquirer izdal vir blizu igralca.

A kljub hudim zdravstvenim težavam Burt še vedno vztraja pri poučevanju igre na inštitutu za film in gledališče na Floridi. "Burt je svojim študentom dejal, da je poučevanje edina stvar, ki ga še drži pokonci. A včasih nima niti toliko moči, da bi prišel na predavanje. Njegovi študentje so zaskrbljeni, da ga je pred kratkim zadela kap, saj se čudno giblje, njegov govor pa je popačen," je razkril vir.

Boli ga odtujenost sina

Ob vsem tem pa seveda nič ne pomaga oddaljenost od 23-letnega sina Quintona, ki ga je posvojil z bivšo ženo Loni Anderson, odtujil pa se je tudi od nekdanjega dekleta Pam Seals, v katero je bil zelo zaljubljen. "Večkrat jo je hotel prepričati, da bi se vrnila k njemu, a brez uspeha. Pam ima preveč slabih spominov na njuno razmerje."

In medtem ko je nekoč služil milijone, je njegovo finančno stanje zdaj bolj klavrno. Pred časom mu je grozil odvzem hiše, izgubil pa je tudi osebno asistentko. "Nima denarja, da bi si jo privoščil. Redno ga obiskuje medicinska sestra prostovoljka, občasno mu družbo delajo tudi sosedje, a večino časa je sam," je o žalostni usodi velikega hollywoodskega igralca še povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.