Magazin > VIP
14 ogledov

So hoteli ubiti Chrisa Browna?

chris brown
1/6
Profimedias
Na zabavi, ki jo je priredil raper Chris Brown, so odjeknili streli. Glasbeni mogul Suge Knight je moral v bolnišnico.

Policija še vedno preiskuje streljanje na zabavi Chrisa Browna, ki jo je raper priredil pred podelitvijo MTV-jevih glasbenih nagrad. Še vedno namreč ni znano, kdo je bil tarča.

Skupina očividcev je povedala, da je v klub 1-0AK v Los Angelesu vdrla "skupina moških in poskušala ubiti Chrisa Browna“.

Na koncu pa v bolnišnici ni pristal Brown, ampak glasbeni mogul Suge Knight. Neznanci naj bi sicer streljali proti Chrisu, a večkrat zadeli Knighta, čigar stanje je še vedno resno, poročajo mediji.

Napad naj bi izvedli člani neke tolpe, s katerimi je glasbenik, potem ko je zapustil kliniko za odvajanje od drog, prekinil vse stike. Brownu naj bi zato že večkrat grozili in ga izsiljevali.

Nekatere priča pa so izjavile, da je Brown še vedno njihov pripadnik, saj je tik pred streljanjem nastopil in nosil rdeč trak, kar naj bi bil znak losangeleške tolpe Blood gang, s katero naj bi bil sicer povezan tudi Knight.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.