Magazin > VIP
17 ogledov

Socialna pomoč za Beckhamovo sestro

Beckham je razočaran nad svojo sestro in njeno izbiro partnerjev. (Foto: Reuters Žurnal24 main
Lynne Beckham, starejša sestra nogometaša Davida Beckhama, je nedavno zaprosila za socialno pomoč, da bi prejemala 184 funtov na mesec. Njen brat toliko zasluži vsaki dve sekundi.

A David kljub temu ni brezčutni zvezdnik, ki ne bi želel pomagati svoji sestri. Še do nedavnega ji je nudil vse potrebno za dobro življenje, med drugim ji je kupil hišo, plačeval račune za telefon in hrano.

 

Jezen na sestro

Vse to pa se je končalo, ko je izvedel, da njen soprog in oče njunih treh otrok preprodaja drogo. Najbolj pa ga je ujezilo dejstvo, da se z umazanimi posli ukvarja kar za zidovi domače hiše, ki jima jo je kupil 35-letni nogometaš.

 

David je na sestro zato upravičeno jezen, saj naj bi vedela za moževe nečedne posle. Lynne se zdaj sicer ločuje od njega, a naj bi si že našla novega ljubimca. To je 35-letni bivši zapornik, ki se je za rešetkami znašel, ker je brutalno pretepel svoje nekdanje dekle in jo skoraj zadavil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.