Magazin > VIP
94 ogledov

Sodobne družine se drži smola

Sodobna družina Reuters
Več igralcev priljubljene serije Sodobna družina ima hude težave z zdravjem.

Vest, da je socialna služba materi Crystal Workman štirinajstletne igralke Ariel Winter odvzela hčerko zaradi fizičnega in psihičnega nasilja, je šokirala oboževalce priljubljene serije. Za Ariel, ki igra pametno Alex Dunphy, še vedno skrbi njena starejša sestra Shanelle Gray, njena mati pa se po odredbi sodišča hčerki ne sme približevati.

Ty Burrell, ki igra očeta Phila Dunphyja, je s soprogo Holly Anne Brown deset let skušal dobiti otroka, pred dvema letoma pa sta se odločila posvojiti. Postala sta ponosna starša deklice Frances, letos pa sta posvojila še eno deklico.

Julie Bowen, ki igra ženo Claire, ima težave s srcem. V zgodnjih dvajsetih letih so ji vstavili srčni spodbujevalnik. Kljub krhkemu zdravju je 42-letnica dvakrat rodila, prvič sina Oliverja in drugič dvojčka Johna in Gustava.

Zdravje že od nekdaj ni služilo niti Sarah Hyland, ki igra najstarejšo hčer Haley. Lepi igralki so pri devetih letih postavili diagnozo, da ima bolezen ledvice. Letos so ji ledvico presadili, donator ledvice pa je bil njen oče, igralec Edward James Hyland.

V družini Dunphy pa je še najmanjši član Luke, ki ga upodablja Nolan Gould. Igralec je v bistvu popolnoma zdrav. Njegov inteligentni kvocient je 150, je član Mense in se pri rosnih štirinajstih vpisuje na fakulteto. Njegov lik v seriji pa je, kar se tiče inteligence, popolno nasprotje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.