Magazin > VIP
3 ogledov

Sofijin zaročenec je pravi terorist

Nick Loeb Sofia Vergara FameFlynet
Zaročenec Sofie Vergara se obnaša kot njen oče in ne ljubimec.

37-letni Nick Loeb, zaročenec igralke Sofie Vergara, je postal do svoje drage zelo zaščitniški. Za njenim hrbtom si je drznil odpustiti nekaj oseb, ki so zanjo delale, med drugim pa naj bi lepotico prepričeval v nekaj dvomljivih investicij, skušal pa naj bi jo celo oddaljiti od njenih bližnjih prijateljev.

"Pred nekaj tedni je odpustil njeno ljubljeno služkinjo," je povedal vir blizu igralke. "Nick naj bi jo priganjal v igranje v filmih in ne več v televizijskih serijah. Sofia se ne zaveda, do kakšne mere skuša Nick prevzeti nadzor nad njeno kariero in financami. Z njo ravna, kot bi bila bančni avtomat in ne bodoča žena. Ona pa je tako ljubeča in zaupljiva, da ne bi nikoli posumila, da jo Nick izkorišča zaradi denarja," je še znano.

Nekaj njenih prijateljev je še prepričanih, da lepotica dela največjo napako v svojem življenju ter da ima Nick neko čudno moč nad njo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.