Magazin > VIP
34115 ogledov

Šok: Franc (Kmetija) znorel nad Tjašo, padale so neverjetne besede

franc vozel, tjaša vrečič POP TV
Za mizo so se le debelo gledali …

Tekmovalci Kmetije so odločili, da mora v boj proti Majdi Tjaša. Dekleti se bosta pomerili v vseh treh disciplinah, vrstni red bo določila Tjaša, zmagala pa bo tista, ki si bo prva priborila dve točki.

Ko je beseda nanesla na posebne kamenčke, je Karin iz žepa potegnila pismo in prebrala, da so kamenčki z zadnjim glasovanjem izgubili svojo moč. Voditeljica šova Natalija je nato želela videti, kdo poseduje kamenčka, o katerih se je v zadnjih dneh toliko govorilo. Enega je imela Tjaša, drugega Nina.

franc vozel, tjaša vrečič | Avtor: POP TV POP TV

Ko je Tjaša iz čevlja potegnila bonus, ki ga je ukradla Lini, je Franc znorel, ker ni mogel verjeti, da se je obrnila proti svojima zaveznikoma in jima lagala. "Da bi meni eden to naredil, ti garantiram, da ne bi bila tukaj. Da bi jaz tukaj sedel in bi bilo to moje ... tukaj čez skočim, te zagrabim, zvlečem, ti jih nadevam toliko, da ne boš vedela, čigava si. Tega si nisem mislil o tebi. Z njima si peljala celo igro. Da si pa tako nesramna ...“ je bil besen, nato pa še dodal: "Povedal sem ti, da se preveč igraš. Finala ne boš videla.“

Tjaša je po napadu povedala, da ji ni vseeno, kaj si Franc misli o njej, saj ga spoštuje, in da ne razume, zakaj se spravlja nanjo, saj tudi on taktizira.

Tilen je dodal, da Franc vedno pretirava, Ginu pa se zdi bolj sporno to, da ženski groziš z nasiljem, kot pa kraja kamenčka.

Komentarjev 1
  • Yolanda_Miller 14:59 22.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦