Magazin > VIP
3404 ogledov

Šok: John Stamos partnerko v postelji zasačil s tem zvezdnikom

john stamos Profimedia
Ona je obtožbe, da je varala, zavrnila.

Teri Copley | Avtor: Profimedia Profimedia
Stric Jesse iz serije Polna hiše, igralec John Stamos, v svojih spominih If You Would Have Told Me trdi, da je manekenko Teri Copley, s katero je bil v osemdesetih v zvezi, zalotil med varanjem. Lepotico je menda v postelji zasačil s Tonyjem Danzo (na fotografiji spodaj), prav tako veliko zvezdo tistega časa.

Stamos pravi, da je bil to eden najbolj groznih trenutkov v njegovem življenju. "Ne morem vam razložiti ... Raje bi videl, da me udarite nos ... Tako močna je bila bolečina," je povedal in dodal: "Če pogledam za nazaj, si mislim, verjetno ni bila prava zame. A videti njega. Spoznati, da je bil on tisti. To je bilo hudo."

Stamos trdi, da je vstopil v Terijino hišico za goste. Lepotica je spala ob moškem, ki ga ni takoj prepoznal, je pa videl, da ima mišičast trebuh. Prizor mu je vzel dih. Igralec je nato z obrnjenim hrbtom odšel iz sobe. "Spominjam se, da sem tekel po dovozu in da so mi po licih tekle solze."

Copley, ki je danes stara 62 let, se prizora prav tako dobro spominja. Njena zgodba je sicer malce drugačna ... "Spomnim se, da sem, ker nisva bila več par, pomislila: 'Kaj počne John tukaj?' Le pogledal me je, začel zmajevati z glavo in odkorakal." Da je bil ob Teri Tony Danza, je John ugotovil, ko je pred njeno hišo videl avtomobil, v katerem je bil njen poster s posvetilom: "Moj dragi Tony."

Igralec danes pravi, da je Teri prijazna oseba in da do nje ne goji zamere. "Ni bilo OK, da me je varala, a takrat še nisem bil zrel. Nisem še bil pravi moški. Dolgo je trajalo, da sem postal pravi moški ..." je priznal in dodal, da je zgodbo v knjigo vključil zgolj zato, ker se z njo lahko poistoveti veliko ljudi. "Ko te nekdo prevara, narediš seznam. 'Ona me je zapustila, ker nimam denarja. Ker nisem lep ...' Nato pogledate mene in jaz vam lahko povem: 'Vse sem imel. Ljudje so s*****. To je življenje."

tony danya | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.