Magazin > VIP
7451 ogledov

Šok: Radijska postaja ostala brez tega priljubljenega voditelja

tim kores
Govoricam je naredil konec.

"Vsi me ves čas sprašujete!! Pa, da zabijem žebljico na glavico … Ne, nisem več na radiu!" je bil na družbenih omrežjih jasen voditelj in pevec Tim Kores, ki je bil kar osem let eden od najbolj prepoznavnih glasov Hitradia Center. "Hvala sodelavcem Centra za nepozabnih 8 let, hvala za izkušnje in vse nore stvari, ki smo jih speljali, rekorde, ki smo jih podrli, mikrofone, ki smo jih poslinili itd. Vso srečo naprej! Hvala pa najbolj vsem vam, da ste me spremljali in podpirali. Opravičujem se tudi vsem staršem, da ste 100-krat dnevno pod prisilo morali poslušat Korikaverje. Se vam oddolžim (z novim)," se je za konec še pošalil in optimistično dodal: "Zdaj pa novim izzivom naproti!"

"Čas je bil za spremembo okolja, da malo na novo zadiham in da tudi delovno okolje na novo zadiha. Osem let je kar dolga doba, čeprav so nekateri na radiu večno. Meni so se odprle nove priložnosti. Nismo več videli skupne poti. Stvari so se razvile v drugo smer od mojih želja, ampak nikogar ne obsojam. Prav je, da se podjetja razvijajo naprej. Želim jim vso srečo," je Tim povedal za Žurnal24 in nam zaupal, da bi se v prihodnosti rad posveti svoji marketinški agenciji, ki organizira dogodke, in hiškam, ki jih je pred leti kupil na Pohorju in jih sedaj obnavlja, da bodo pripravljene na oddajo. 

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:37 28.junij 2023.

    Podjetni mladi fant. Sigurno pa ima tudi doma dobro finančno zaledje od kje bi sicer mladenič imel denar, da kupuje hiške po Pohorju. To ni drobiž.