Magazin > VIP
10311 ogledov

Šok v šovu: "Take Kmetije še nisem videl"

kmetija2021, Dominik Visočnik POP TV
Bodo tekmovalca kaznovali?

Letošnji kmetje so z odliko opravili prvo tedensko nalogo, med drugim so morali postaviti kajžo za dvobojevalca. V prvi areni letošnje Kmetije se bosta pomerila Jan in Dominik. Slednji je povzročil manjši škandal. 

kmetija2021, Dominik Visočnik | Avtor: POP TV POP TV

Dominik, prvi dvobojevalec, namreč noči pred dvobojem ni hotel preživeti v kajži. Kot je povedal, mu nihče ni rekel, da mora. "Zakaj smo kajžo delali? Potem smo butlji,“ je izjavil glava družine Franci, ki je pozneje v kamero tudi povedal, da take Kmetije še ni videl.

"Seveda sem šokiran, če smo za dvobojevalca kajžo delali, zdaj gre pa le Jan tja,“ je bil presenečen Ambrož, Tjaša pa se je spraševala, ali bo Dominikova odločitev imela posledice.

Kradel trgovcu

kmetija2021, Ambrož Vahen Kralj | Avtor: POP TV POP TV
Tekmovalci bodo morali tudi letos od trgovca v zameno za dobrine pripraviti darila. Letos bodo barantali z Luko, ki ima oči na pecljih. Ker jih je presenetil in zanj niso imeli nič v zameno za hrano, je Ambrož Lino prosil za tangice. Preden jih je izročil Luki, jih je povohal … Le kaj bo na to rekel Aljaž, Linin fant, ki ga od ljubosumja že razganja. Ambrož ne skriva, da mu je Lina všeč in Aljaž je to opazil.

Ambrož je za trgovčevim hrbtom v vrečko vrgel še nekaj dobrin, med drugim klobaso. Luka je to videl, a mu je pustil veselje, poudaril pa, da naslednjič pričakuje presenečenje. 

kmetija2021, luka, jager | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 3
  • munja 11:41 09.september 2021.

    Vsi ti "kao šovi", so podn od podna. Neumno, da se ne da gledat.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 11:19 09.september 2021.

    Da se voha smrdeče Gate je za vas novica vredna objave. Poden od podna!

  • Avatar pantani
    pantani 07:17 09.september 2021.

    Bogi bogi bogi!!!