Magazin > VIP
7669 ogledov

Šokantna izpoved: Hčerka znanega igralca je preživela pekel

clara mcgregor, ewan mcgregor Profimedia
Pri svojih rosnih 23. letih je že zelo veliko pretrpela.

Clara McGregor, hčerka Ewana McGregorja, je v odprtem pismu razkrila, da je bila žrtev posilstva, da je bila pretepena, odvisna od tablet ter da je imela depresijo in splav.

"Duševnih težav sem se tako sramovala, da o tem nisem želela govoriti niti s prijatelji,“ je povedala mladenka in dodala, da se je v zadnjem letu borila z odvisnostjo, ki jo je premagala, in depresijo ter tudi s strahovi, ki so se pri njej začeli že pri štirih letih. "Bila sem v nasilni zvezi, imela sem splav in seznam se nadaljuje,“ je še zapisala.

Clara tudi trdi, da jo je bivši partner napadel. "Zlorabe sem se sramovala, ker sem jo dovolila. Krivila sem se za modrice, modro oko, posilstva in vse napade moškega name,“ je še razkrila in dodala, da se ji je sedaj povrnila notranja moč. "Počutim se ljubljeno in blagoslovljeno,“ pravi lepotica, ki ni verjela, da obstaja življenje brez strahu in paničnih napadov. "Obstaja. Pomagaj si, tako da ti bodo drugi lahko pomagali. Ne sramuj se, pogovarjaj se o tem,“ svetuje 23-letnica, ki ima tri mlajše sestre.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.