Magazin > VIP
32 ogledov

Šokantne podrobnosti Whitneyjine obdukcije

Whitney Houston Reuters
Obdukcijsko poročilo je dolgo 42 strani. V njem med drugim piše, da so kriminalisti preverili, ali je bila Whitney pred smrtjo posiljena.

Zadnja oseba, ki je Whitney Houston videla živo, je bila njena asistentka, ki je Whitney predlagala, naj se pred zabavo Cliva Davisa, na kateri bi morala nastopiti, okopa. Ko se je vrnila z nakupov, je vstopila v kopalnico in našla Whitney z obrazom pod vodo. "Poklicala je varnostnika, nato pa pokojno potegnila iz kadi. Nato je poklicala recepcijo in jim naročila, naj pokličejo reševalce."

Voda, v kateri naj bi bila eno uro, je bila izjemno vroča.

V kopalnici in v dnevni sobi so našli zdravila na recept, kokain pa so našli le v kopalnici. "Na južnem delu pulta je bila majhna žlička z belo kristalno snovjo in zvitek papirja. V zgornjem predalu na severni strani pulta pa so bili ostanki belega prahu in ​​prenosno ogledalo na podstavku. Tudi na podstavku je bila bela snov."

Kriminalisti so na kraju smrti preverili tudi, ali je bila zvezdnica posiljena. Vzorec sramnih dlak in snovi, ki so jih našli pod njenimi nohti, ter nekaj las so nato predali forenzikom. "Iz nosu je kapljala krvava tekočina. Na levi strani čela in nosu pa je imela površinske odrgnine." Manjše poškodbe pa so našli tudi na njeni levi roki, dlani in desni rami.

V poročilu tudi piše, da je pevka v času smrti nosila rjavo lasuljo in da niso zaznali znakov nasilja. Toksikološki testi so v njenem telesu dokazali prisotnost kokaina in mešanico različnih zdravil. Pevka se je utopila. "Šlo je za nesrečo," je še zapisano v obdukcijskem poročilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.