Magazin > VIP
3 ogledov

Šokantni posnetki Michaela v požaru

Žurnal24 main
Leta 1984 je Michael Jackson med snemanjem oglasnega spota doživel nesrečo, zaradi katere je utrpel opekline tretje stopnje.

Na spletu se je pojavil videoposnetek nikoli objavljenega oglasa za Pepsi, v katerem nastopa Michael Jackson. Oglasni spot so snemali leta 1984. Michaelu Jacksonu se je pri šestem poskusu pripetila nesreča, pri kateri je utrpel opekline lasišča in obraza. Menda po tej nesreči nikoli ni bil več isti.


Michael Jackson je plesal na odru in počel tisto, kar obvlada, vendar so pri šestem poskusu prezgodaj prižgali pirotehnična sredstva. Michaelu so se vneli lasje, česar sprva sploh ni opazil. Statisti so skočili nanj in pogasili ogenj, Michaela pa odpeljali v bolnišnico. Reklame niso nikoli predvajali.

Nesreča ga je zaznamovala
Nesreča naj bi sprožila Michaelovo dolgoletno zasvojenost z zdravili. Opekline so bile tako hude, da so ga morali operirati. Med okrevanjem pa se je njegovo telo navadilo na protibolečinska zdravila. Njegovi bližnji menijo, da po tej nesreči ni bil nikoli več isti Michael, saj naj bi se popolnoma spremenil. "Star je bil 25 let in bil je poln življenja, po tej nesreči pa ni bil nikoli več isti. Če se to ne bi zgodilo, bi bilo marsikaj drugače," je pojasnil vir blizu pevca.

Po okrevanju je Jackson ustanovil center za pomoč otrokom, ki so utrpeli hude opekline.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.