Magazin > VIP
10732 ogledov

Šokirana celo Nataša Gorenc: Takšen je danes Valter iz The Biggest Loser

VALTER JALŠOVEC, biggest loser Planet TV
Bi ga prepoznali?

“Ali prepoznate fit mladeniča na fotografiji?! Ja VALTER je, naš Valter iz TBLS 3!!! Iskreno, tale preobrazba je pa celo mene sesedla na stol! In sem si parkrat pomela oči, če prav vidim! Sva se vmes nekajkrat videla tudi po koncu šova, pa vseeno… Danes sem bila prav presrečna! Kot veste, je Valter predčasno zapustil šov kot do takrat vodilni in glavni favorit za zmago, ker je preveč pogrešal svojo družino. Ampak edino pomembno je, da je, kot sam pravi, dobil zagon za naprej in motivacijo, ki jo je v tistem obdobju potreboval!” je fitnes trenerka iz šova The Biggest Loser Slovenija, Nataša Gorenc, zapisala ob Valterjevi fotografiji. 

Njegova preobrazba je res neverjetna. Ko se je prijavil v šov, je tehtnica kazala 152,7 kilograma, sedaj jih ima 106. “V šovu sem dobil prave smernice in ugotovil, da je uspeh pri hujšanju odvisen predvsem od prehrane. Nataša mi je predstavila tudi pomembnost jutranje kardio vaje. Pomagali sta mi tudi dve knjigi, ‘Ob petih vstani in svet ti bo ležal na dlani’ (Robin Sharma) in 'Življenje v zoni zdravja' (Barry Sears). Tako da sedaj zjutraj 40 minut telovadim,” je za naš portal povedal Valter in dodal, da se sedaj prehranjuje kot “dojenček na tri ure in zmerno”. “Na žalost še vedno hujšam, sploh ne živim. Zmanjšal sem vnos ogljikovih hidratov, pijem le vodo. Naša družina je veliko kvinoje, bulgurja in veliko solat. Svoj cilj sem dosegel, ko je tehtnica pokazala 110 kilogramov, a postal sem požrešen. Sedaj želim priti na dvomestno številko. Zime se bojim, saj se takrat vsi medvedi zredijo.”

Osnovni cilj njegove prijave v šov je bil ta, da se bo lahko z otroki postavil na smučke. “Šov mi je vrnil življenje in prihodnost,” nam je še zaupal Valter, ki pravi, da je sam nad sabo presenečen. Tako kot tudi njegova družina. “10-letna hčerka pravi, da sem sedaj bolj tečen. (smeh) Žena pa je vesela in ponosna,” še pravi Valter, ki sedaj, ko je izgubil toliko kilogramov, lahko spet "nori" s svojimi otroki.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.