Magazin > VIP
61 ogledov

Šokirana nad fotkami paparacev

Lucija Gubenšek Žurnal24 main
Prve skupne počitnice so za sveže zaljubljen par ponavadi tudi prva prava preizkušnja. Lucija Gubenšek nam je zaupala, da sta z Andrejem počitnice na Rabcu preživela več kot uspešno.

"To so bile najine prve skupne počitnice, pa še to zelo kratke, ker ima Andrej trenutno v Rusiji prvenstvo. Vzel si je lahko samo sedem prostih dni," nam je o svojih prvih, kratkih, a sladkih počitnicah s partnerjem, nogometašem Andrejem Pečnikom, zaupala lepotica Lucija Gubenšek.

Njun romantičen dopust pa si je na fotografijah, ki jih je posnel paparac, lahko ogledala vsa Slovenija. Lucija pravi, da z Andrejem ne kuhata zamer, a fotografije so ju vseeno neprijetno presenetile: "Ko sva izvedela za fotografije v reviji Story, sva bila kar malce šokirana, saj nisva bila veliko na plaži. Sva pa opazila neko gospodično in njenega fanta, ki sta naju več kot očitno želela fotografirati. Prvič, ko sva bila na plaži, sva se jima nekako izognila, drugič pa sploh ne vem, kdaj so naju fotografirali. Presenečena sva bila. Sicer ničesar ne skrivava, vendar ni prijetno, da te na dopustu skrbi, ali te bo nekdo fotografiral. Kljub temu nisva jezna, saj na fotografijah ni nič takega."

Pravijo, da je za par prva prava preizkušnja prvi skupni dopust. Sta Lucija in Andrej preizkušnjo uspešno prestala? "Imela sva se super. Ker se ne vidiva veliko, sva bila vesela, da nama je uspelo dopustovati čez poletje. Luštno je bilo. Res pa je, da sva veliko počivala, saj ima Andrej za sabo resnično naporno sezono. Daljše počitnice načrtujeva za jeseni, ko bo imel Andrej pavzo. Takrat se odpravljava tako daleč, da tam, upam, ne bo paparacev (smeh). Zagotovo se bova za dlje časa odpravila nekam na toplo."

Metujčki na večnih medenih tednih

Lepotica nam je zaupala tudi, da metuljčki še kar trajajo in trajajo. "Super je! Ne vem, kaj naj vam rečem, za zdaj je vse zelo rožnato. Če se ne vidiš veliko, je takrat, ko se, toliko boljše. Vendar sva karakterno tako usklajena, da ne vem, kako bi lahko prišlo do tega, da bi se najini 'medeni tedni' končali. Vsak dan uro ali dve preživiva na Skypu in ogromno komunicirava," nasmejana od sreče pove Lucija.

Andrej zaradi nogometne kariere še leto in pol ostaja v Rusiji, vendar Lucija že načrtuje prvi obisk. "Zdaj bom tudi več časa preživela pri njem v Rusiji, dopust pa je bil vsekakor začetna preizkušnja. Andrej bo sicer še leto in pol v Rusiji in nimamo kaj, vendar delava na tem, da bom jaz čim več pri njem. V Rusiji še nisem bila, tako da bo zagotovo nekaj novega," se prihodnosti z Andrejem veseli svetlolasa lepotica.

Komentarjev 3
  • rose00 10:27 12.avgust 2011.

    neka manekenka..

  • Naglas 08:43 12.avgust 2011.

    Kdo je ona ... kaj dela ... mislim, s čim se preživlja ... mislim, no saj veste kaj mislim?

  • smito23 08:36 12.avgust 2011.

    Ta Lucija kaj dela al samo torbico suče?