Magazin > VIP
28 ogledov

Šokirana nad poroko Brangeline

Jennifer Aniston Žurnal24 main
Ko je Jennifer Aniston izvedela novico, da se namerava njen nekdanji mož Brad Pitt vnovič poročiti, je bila povsem šokirana.

Jennifer Aniston, ki se je po petih letih zakona od Brada Pitta ločila leta 2005 naj bi bila, po poročanju spletne strani Showbizspy, uničena. "Ko je izvedela, da se nameravata Brad in Angie poročiti, je bila šokirana," je razkril neimenovani vir blizu Jennifer. "Zanjo je bilo to, kot bi jo nekdo z nožem zabodel v srce – že drugič."

Vir je povedal, da bi Angelina Jolie rada osebno povedala Jen, da ni dvoma o tem, da bosta postala mož in žena do konca svojih dni, a si tega ne dovoli. "Da se bosta Brad in Angie poročila, je Jenina najhujša nočna mora, ki se uresničuje. In zagotovo bo na dan prinesla veliko bolečih spominov na njen propadli zakon in Bradovo izdajo. Vsekakor pa to ne bo slabo za Jen. Skrajni čas je, da gre naprej s svojim življenjem," je dejal vir in dodal, da je čas, da Jennifer končno preboli svojo nekdanjo ljubezen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.