Magazin > VIP
26 ogledov

Solze zaradi Parisinega posnetka seksa

Mama in hči (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Za družino Hilton je očitno tudi po tolikem času še vedno boleča točka Parisin posnetek seksa, ki se je pojavil na spletu pred osmimi leti.

Verjetno ni najbolj preprosto biti mama razvpite dedinje Paris Hilton. Letos sicer mineva že osem let, odkar se je na spletu pojavil njen posnetek seksa, vendar spomini na izdajo njenega bivšega fanta Ricka Salomona očitno še vedno preganjajo družino Hilton.

Med intervjujem na CNN ta teden se je Paris razgovorila o tem "neprijetnem" in "ponižujočem" škandalu, poleg nje pa je sedela njena mama Kathy. "Počutila sem se tako izdano," je povedala dedinja. "Ni šlo za nekega naključnega fanta, to je bil nekdo, s katerim sem bila skupaj nekaj let." Na voditeljevo vprašanje, ali ga je ljubila, je odgovorila: "Mislila sem, da sem ga, in ne morem verjeti, da mi je storil kaj takega. Za vedno mi je spremenil življenje," je pojasnila. "To ni nekaj, kar sem načrtovala. Nisem želela biti znana po tem. In ko me ljudje zdaj gledajo, le zaradi enega incidenta, ene noči z nekom, v kogar sem bila zaljubljena, vidijo nekaj, kar nisem," je povedala. "Težko je, ker bom morala živeti s tem do konca življenja in to pojasniti svojim otrokom," je nadaljevala.

Parisina mama Kathy je med njenim govorjenjem jokala, zvezdnica pa jo je nato poskušala potolažiti z objemom. Kathy je voditelju tudi zaupala, da njena hči po objavi posnetka tri mesece ni zapustila doma. Poleg tega je družina Hilton obiskovala tudi družinskega terapevta, da jim je pomagal soočiti se z incidentom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.