Magazin > VIP
3 ogledov

Sončen konec tedna na plaži

Kaj o malem bratcu misli Kingston ne vemo, a kot je povedal Gavin bo ob rojstvu
1/11
Žurnal24 main
Pevka skupine No Doubt je že nekaj časa pretežno mamica. Z možem sta uživala konec tedna na plaži in se zabavala s svojim malčkom.

V prelepem sončnem dnevu so lahko prebivalci Santa Monice na plaži opazili tudi mlado družinico, ki se je brezskrbno sprehajala in čofotala po vodi. To ni bil nihče drug kot pevka Gwen Stefani in pevec Gavin Rossdale s svojim dveletnim sinčkom Kingstonom. Gwen, katere nosečniški trebušček napreduje iz dneva v dan, se trudi biti čim bolj dejavna.

Pred kratkim pa sta z možem izjavila, da ne želita izvedeti spola otroka. Želita biti presenečena, kot sta bila pred dvema letoma, ko se jima je rodil prvi sin.


Zanimivi salonarji v Gwenini modni kolekciji ©  L.A.M.B.

 
Sicer pa Gwen kljub nosečnosti ne miruje. Jeseni na prodajne police prihaja njen parfum, pravi pa, da si želi tudi razširti svojo kozmetično kolekcijo L.A.M.B. Beauty line. L.A.M.B. je njena zaščitena modna znamka, ki vključuje tako oblačila kot modne dodatke in čevlje. Samo ime pa je kratica za Love Angel Music Baby, kakor se je imenoval Gwenin prvi samostojni album.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.