Magazin > VIP
15469 ogledov

Soproga Oliverja Dragojevića razkrila načrte, ki jih žal nista nikoli uresničila

Oliver Dragojević Mediaspeed
Tako jo je zasnubil.

Vesna in Oliver sta se spoznala poleti 1973, poročila pa sta se le deset mesecev pozneje, marca 1974. Skupaj sta ostala vse do njegove smrti. Poročena sta bila 44 let.

Vesna Dragojević je za InMagazin povedala, kako se je začela njuna ljubezenska zgodba.

Letos bi Oliver in Vesna praznovala 48. obletnico poroke, le malce jima je manjkalo do 50. obletnice, za katero sta imela posebne načrte. "Dogovorjena sva bila, da se bova za 50. obletnico šla poročit v Las Vegas, ampak evo, tja bom šla sama ..." Oliverja se mnogi spominjajo po njegovih ljubezenskih pesmih, ki v vseh prebudijo romantiko, Vesna pa je razkrila, da je bila njegova snubitev videti povsem drugače. Rekel ji je: "Ni šans! Poslušaj, ti prideš vsak vikend v Split z avtobusom, dajva se midva poročiti!" Vesna je v to privolila in odvrnila: "Dobro."

Čeprav zdaj njegove pesmi pozna skoraj vsak, na začetku ni bilo tako. "Ko sva se poročila, je Oliver igral samo ob koncih tedna, jaz pa sem še štiri leta delala v bolnišnici. Živela sva z mojo plačo, mislila sem, da bom upokojitev dočakala v bolnici, on pa bo igral ob koncih tedna. V petih, šestih letih je bilo treba posneti tri ali štiri albume, da bi bilo mogoče začeli koncertirati in tako se je nato začelo. Skupaj sva se privajala, oboževalke so bile res težke, celo pretežke, a ni važno, tega nisem jemala resno. Ignorirala sem jih, tako je najlažje."

 

 

Komentarjev 2
  • Kmodri 16:09 03.avgust 2022.

    Sicer lepa gesta vdove,vendar koliko običajnih ljudi zaradi smrti ne uresniči svojih želja. O tem pa nikoli ne poročata.

  • Ursula_Gutierrez 11:47 03.avgust 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem meesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦