Magazin > VIP
72 ogledov

Sorodnica: "Ana Frank bi bila belieberka!"

Eva Schloss EPA
Eva Schloss, pastorka očeta Ane Frank, se je odzvala na trditev Justina Bieberja, ki je v začetku tedna razburil javnost s stavkom, da bi bila Ana belieberka.

Potem ko je Justin Bieber pretekli vikend obiskal hišo, v kateri se je Ana Frank z družino skrivala pred Nemci, in je marsikoga razburil z izjavo, da bi bila Ana zagotovo "belieberka" (izraz za oboževalke Justina Bieberja, op. p.), se je zdaj na to odzvala še njena sorodnica.

Eva Schloss, pastorka očeta Ane Frank, ki je bila v otroštvu tudi bližnja prijateljica Ane, je stopila v bran pevcu in dejala: "Povsem verjetno bi res bila njegova oboževalka. Zakaj ne? On je mlad fant, ona je bila mlado dekle in imela je rada filmske zvezde ter glasbo." Eva, ki je preživela Auschwitz, je Ano spoznala še preden se je njena družina morala skriti pred nacisti. "Včasih sva se igrali skupaj in posedali na stopnicah pred našimi hišami. Bila je zelo živahna, jaz pa sem bila precej sramežljiva. Mene je zanimal šport, ona pa je bila bolj intelektualno usmerjena, zanimala so jo oblačila in fantje."

V koncentracijskem taborišču je Eva izgubila očeta in brata, njena mama pa se je po vojni poročila z Aninim očetom. Zdaj živi v Londonu, pred kratkim pa je izdala knjigo After Auschwitz: A Story of Heartbreak and Survival by the stepsister of Anne Frank (Po Auschwitzu: Srce parajoča zgodba o preživetju polsestre Ane Frank, op. p.).

Komentarjev 2
  • puksicd 10:17 20.april 2013.

    Tega Biberja pa je uporabila samo za publiciteto, za reklamo.

  • puksicd 10:13 20.april 2013.

    Ta babura pa je dejansko zlorabila Ano Frank za svoj dobiček. Naslov te njene t. i. knjige pove vse.