Magazin > VIP
11393 ogledov

Sorodnik kralja Karla: "Meghan je psihično bolna, popolnoma nora"

Eduard Prinz von Anhalt-Dessau Profimedia
Brez dlake na jeziku.

Pripadnik visokega nemškega plemstva Eduard Prinz von Anhalt-Dessau (81) ni le dober prijatelj kralja Karla III., ampak celo njegov bratranec, kar pomeni, da je seznanjen s skrivnostmi in dogajanjem na britanskem dvoru, s čimer se tudi zelo rad pohvali. Pred kratkim je tako povedal, da je bila Camilla tista, ki je kralju pomagala premagati ogromno travmo. Ker so ga v mladosti sošolci zbadali, Karlu ni bilo všeč, če se ga je nekdo spontano dotaknil. "Če je bil sam v skupini in so se ga na hitro dotaknili, ga je zgrabila panika. Sedaj je bolj sproščen, tudi kadar se ga dotikajo. Zasluga za to gre Camilli," je povedal von Anhalt-Dessau in dodal, da je bila Camilla v mladosti lepa ženska, ki pa je ni smel osvajati. "Dali so mi jasno vedeti, da je prinčeva," je dejal. 

81-letnik pa je sedaj za italijanski časnik Gente izrazil še svoje mnenje o vojvodinji Meghan"Je psihično bolna, popolnoma nora," je dejal. Kaj si misli o princu Harryju, ni povedal, izjavil je le, da Karel ni njegov oče. "Samo poglejte njegove lase - jasno je, da je Diana imela razmerje z Jamesom Hewittom in da je on Harryjev oče." To govorico je dvor že večkrat zavrnil.

 

 

Komentarjev 4
  • Boris 17:51 05.oktober 2023.

    Bolna v toliko, če je pričakovala da jo bodo ti visoki koliščarji kakorkoli normalno tretirali.

  • Avatar Leon
    Leon 17:29 05.oktober 2023.

    Plemstvo je podobno kot papeži kavsali vse kar je hodilo . Borgijevci so se kavsali v družini in ustvarjali psihične bolnike ,ki so upravljali države .

  • Ender3 14:49 05.oktober 2023.

    Vprašanje avtorju ! Pa moramo to bralci vedeti..?